Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste berichtgevingen.

AVG en uw website

29 juni 2018 | Algemeen

Zoals u vast al heeft opgemerkt is de nieuwe AVG Wetgeving 25 mei 2018 van start gegaan. Omdat websites ook gegevens verzamelen, is het belangrijk om na te gaan welke veranderingen uw website nodig heeft. Check daarvoor in ieder geval onderstaande punten. Cookiemelding Bezoekers van uw website moeten de mogelijkheid hebben om niet-functionele cookies te…

De nieuwe privacywet (AVG)

5 april 2018 | Algemeen

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet in, oftewel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze privacywetgeving geldt voor de hele Europese Unie. Nu hebben alle lidstaten nog hun eigen wetten, die enkel nationaal gelden. Het doel van deze nieuwe wet is inwoners van de EU meer invloed te geven op hun privacygevoelige informatie. 

10 SEO trends in 2018

19 januari 2018 | Online marketing, SEO

Vorig jaar schreven we al een blog over SEO trends in 2017. Om ook in 2018 goed gevonden te worden met je website of webshop bespreken we hier de 10 belangrijkste punten.

Het nieuwe winkelen

13 november 2017 | Online marketing

Veel winkeliers zijn zoekende naar de juiste balans tussen offline en online. We hebben grote winkelketens zien verdwijnen en winkelstraten hebben veel leegstand. Sommige winkeliers zijn helemaal uit het straatbeeld verdwenen en alleen nog online te vinden. Andere winkeliers hebben hun assortiment flink ingekrompen.

Zal Google Shopping ook andere prijsvergelijkers tonen?

18 september 2017 | Algemeen

Google is door de Europese Commissie beschuldigd van machtsmisbruik omdat zij in Google Shopping hun eigen resultaten zouden voortrekken. Hiervoor hebben zij een boete van 2,4 miljard euro gekregen en Google zou zijn werkwijze moeten aanpassen.

Europese groei online aankopen

26 juni 2017 | Online marketing

In een eerder nieuwsbericht hadden we het al over de groei van online bestedingen Nederland. Uit een rapport van Ecommerce Europe blijkt dat dit ook voor Europa geldt. De omzet van Europese webwinkels is immers gestegen naar 530 miljard euro.

Google wil adblocker inbouwen

20 april 2017 | SEA

Volgens The Wall Street Journal geeft Google aan een adblocker in Chrome te willen gaan bouwen. Dit geldt voor zowel de mobiele als desktopversie. Hiermee wil Google bepaalde advertenties weren waaraan de gebruiker een slechte ervaring heeft. Ook willen ze opdringerige reclame weren, zodat men andere reclames beter kan tolereren.

Nederlanders geven online meer uit

3 maart 2017 | Online marketing

De economie trekt aan en consumenten geven weer geld uit, met name online. Volgens onderzoekbureau Gfk zijn de online bestedingen in vergelijking met vorig jaar met 23% gestegen. In totaal heeft men in Nederland meer dan 20 miljard euro online uitgegeven.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.