Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste berichtgevingen.

Het nieuwe winkelen

13 november 2017 | Online marketing

Veel winkeliers zijn zoekende naar de juiste balans tussen offline en online. We hebben grote winkelketens zien verdwijnen en winkelstraten hebben veel leegstand. Sommige winkeliers zijn helemaal uit het straatbeeld verdwenen en alleen nog online te vinden. Andere winkeliers hebben hun assortiment flink ingekrompen.

Zal Google Shopping ook andere prijsvergelijkers tonen?

18 september 2017 | Algemeen

Google is door de Europese Commissie beschuldigd van machtsmisbruik omdat zij in Google Shopping hun eigen resultaten zouden voortrekken. Hiervoor hebben zij een boete van 2,4 miljard euro gekregen en Google zou zijn werkwijze moeten aanpassen.

Europese groei online aankopen

26 juni 2017 | Online marketing

In een eerder nieuwsbericht hadden we het al over de groei van online bestedingen Nederland. Uit een rapport van Ecommerce Europe blijkt dat dit ook voor Europa geldt. De omzet van Europese webwinkels is immers gestegen naar 530 miljard euro.

Google wil adblocker inbouwen

20 april 2017 | SEA

Volgens The Wall Street Journal geeft Google aan een adblocker in Chrome te willen gaan bouwen. Dit geldt voor zowel de mobiele als desktopversie. Hiermee wil Google bepaalde advertenties weren waaraan de gebruiker een slechte ervaring heeft. Ook willen ze opdringerige reclame weren, zodat men andere reclames beter kan tolereren.

Nederlanders geven online meer uit

3 maart 2017 | Online marketing

De economie trekt aan en consumenten geven weer geld uit, met name online. Volgens onderzoekbureau Gfk zijn de online bestedingen in vergelijking met vorig jaar met 23% gestegen. In totaal heeft men in Nederland meer dan 20 miljard euro online uitgegeven.

Webwinkel in het buitenland beginnen

28 februari 2017 | Online marketing

In veel branches, zoals de mode- en elektronica, heb je te maken met een overcapaciteit in Nederland. Het zou daarom goed zijn om ook over de grens te kijken. Volgens de ABN Amro zit groeipotentieel de komende jaren voornamelijk over de grens.

Top 5 SEO Trends voor 2017

24 januari 2017 | Online marketing, SEO

SEO zorgt dat jouw website goed wordt gevonden in Google en wie wil dat niet? Hoe beter je op de hoogte bent van de nieuwste trends, hoe beter je hierop kunt inspelen. Dit vakgebied is namelijk constant in beweging. Hieronder zetten we dé SEO-trends voor 2017 op een rijtje.

Nr. 1 Zoekmachine Google niet van de troon te stoten

1 december 2016 | Online marketing, SEO

Google is nog altijd de onbetwiste nummer 1 zoekmachine van Nederland. Bing en Yahoo! zijn de nummer 2 marktleider, maar wel met een grote achterstand. Geen enorme verassing, deze statistieken. Wat wel opvalt is dat ook andere zoekmachines wereldwijd aan de weg timmeren. Zoals het Chinese Baidu. Niet alleen in Nederland is Google de grootste….

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.