Terug naar het overzicht

Alle gemakken voor het organiseren van een hondententoonstelling of andere hondenshows met als belangrijk voordeel alles in één systeem met oog voor minimale foutgevoeligheid. We bieden elke organisatie een eigen subdomein met geheel een eigen omgeving.

Om het makkelijk te maken voor de exposanten/ hondeneigenaren bieden we 1 centrale login, waarna via het subdomein makkelijk in te schrijven is voor elke show. Op deze manier hoeven de honden eigenaren maar één keer een account aan te maken en hun honden in te voeren. Dit voorkomt foutjes en is er nooit een gebrek aan gegevens.

U als organisatie maakt gebruikt van een gebruiksvriendelijk beheerpaneel. Het beheren van inschrijvingen, honden, eigenaren, facturen. entreebrieven, keurmeester, ringmedewerkers, etc was nog nooit zo eenvoudig. Plan ook makkelijk en zeer snel een catalogus.

 

Arrow

Eigen product

Datadogshow is een eigen product van Idezia en partners. Onze gedachten is “alles wat uit gedacht kan worden, kunnen wij programmeren”. Datadogshows draait op een ijzersterke structuur met logische en beredeneerde data verbanden binnen één systeem.

Concept ontwikkeling Webdesign Techniek Online optimalisatie

Demo aanvragen

Iets voor jullie organisatie? Vraag vrijblijvend een demo aan.

logo
logo
logo

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.